Information

”Rätt ord fördriver kval och läker själens sår”

 

 

Första mötet

Du bokar ett första möte med mig i syfte att lära känna varandra. Det första samtalet kostar 400 :- (därefter 800:-/samtal). Det är ett förutsättningslöst möte som handlar om att vi utforskar vad du vill uppnå med samtalen. Samtalsterapi är ett personligt möte mellan två människor och därför är det viktigt att du känner dig trygg och känner förtroende att prata om det du har behov av. Det är också viktigt att du känner att du blir förstådd av mig som terapeut. Efter två till tre samtal stämmer vi av hur det känns för dig och om du vill fortsätta i samtal med mig.

Bokning och betalning

Tidsbokning sker via telefon, sms eller mail. Ett samtal med mig tar en timme och kostar 800 :-. Första samtalet 400:-. Kostnaden är densamma vare sig det är ett enskilt terapisamtal eller föräldrastödssamtal. Betalning sker via Swish eller kontant.

Avbokningspolicy

Om du får förhinder (oavsett orsak) så måste du avboka din tid senast 1 arbetsdag (24 timmar) före bokad tid. I annat fall utgår full debitering. Avbokning kan ske via sms, mail eller telefon.

Rörelsehinder

Jag tar emot kunder i mitt hem och jag bor en trappa upp utan hiss. Därför kan det vara svårt att ta sig till mig om du har svårt att gå i trappor. Hör av dig så får vi se om vi kan lösa det på annat sätt.

Katten Zoe

Hos mig bor katten Zoe. Hon är en självständig, snacksalig ung dam på 5 år som gillar sällskap. Är du allergisk kan det vara bra att ta medicin innan besök.

Tystnadsplikt

Våra samtal sker under tystnadsplikt och ingen journalföring görs. Däremot tar jag en del minnesanteckningar som förvaras inlåsta och som förstörs efter avslutad kontakt.