Om Mig

Jag orkar ta emot din berättelse!

Jag heter Linnéa Spjut och jag är 47 år. Jag bor på Spångatan i Malmö tillsammans med min man Håkan och vår katt Zoe. Jag har två vuxna döttrar och tre vuxna bonusbarn. Samtliga är utflugna sedan många år.

Jag är en nyfiken person som värdesätter humor högt även om jag har stor respekt för de problem människor brottas med och jag vill närma mig andra med respekt och ödmjukhet. Du är experten på ditt liv!

Utbildning

I grunden har jag en examen i social omsorg- inriktning mot socialpedagogiskt behandlingsarbete, 160 hp från Linköpings universitet. Ovanpå det har jag en rad utbildningar och kurser inom kriminalitet som livsstil, missbruk, motiverande samtal, samtalsmetodik med mera. Jag har också en steg 1-utbildning i psykoterapi på systemisk narrativ grund,

Erfarenhet

Jag har arbetat med samtal i socialt arbete sedan 2001, alltså 18 år allt som allt. Jag har bland annat arbetat inom vuxenpsykiatri, vuxna med samsjuklighet, dvs psykisk ohälsa i kombination med missbruk, hemlöshet, ungdomar i missbruk och kriminalitet samt i familjer i behov av stöd och behandling både med individuella samtal och familjesamtal.

Handledning

Jag har regelbunden handledning av handledare i Systemisk Narrativ terapi.

F-Skatt och Ansvarsförsäkring

Jag innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring.